İş adamı Ekinci Başkentte akaryakıt istasyonu açtı

İş adamı Ekinci Başkentte akaryakıt istasyonu açtı

Batman'ın sevilen iş adamlarından Batso Meclis Başkanı Ercan Ekinci'nin Ankara Mamak'ta hizmete açtığı akaryakıt istasyonuna yoğun bir ilgi oldu.
 
 Açılışa Batman ve Ankara'da yaşayan çok sayıda milletvekili, bürokrat, Belediye başkanı ve hemşehrimiz katıldı.
 
BATMANLILAR AÇILIŞTA BULUŞTU
 
 
Görkemli açılışa Gıda, Tarım ve Hayvancılık eski Bakanı Kutbettin Arzu, Kahramanmaraş Milletvekili İçişleri Bakanlığı Daire Başkanı Celalettin Güvenç, Eski Batman Milletvekilleri, Faris Özdemir, Ataullah Hamidi, Ahmet İnal, Emin Ekmen, çok sayıda bölge milletvekili, Belediye başkanı, Osmaniye Valisi Kemal Al, İzmir Valisi Yusuf Ziya Göksu, işadamları Abdulhakim Dinç, Osman Nasıroğlu, M,Sıdık Terece ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
“YOLU ANKARA’YA DÜŞEN HERKESİ BEKLİYORUZ”
 
İstasyon sahibi Ercan Ekinci, TOTAL Oil Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve milli akaryakıt şirketi olduğunu anımsatarak, “TOTAL Oil Türkiye ile ülkemize değer katmak, insanımıza hak ettiği ürün ve hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bugün burada istasyonumuzun açılışını gerçekleştirdik. Buraya gelerek bize destek sunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Vekilimiz Ziver Özdemir Milli Eğitim Bakanın Batman programından dolayı katılamadığı için arayıp orada olmamasından dolayı üzüntülerini dile getirirken , bizede başarı dileklerinde bulundu. Yolu Ankara’ya düşen herkesi bekliyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler