IŞIK RADYO YÜKSEL'İN KONUĞUYDU

Saadet Adayı Işık, Radyo Yüksel'de seçimi değerlendirdi.

     SAADET PARTİSİ   “HALK EKONOMİK SIKINTIDA”
 
     Işık “  Dramla karşı karşıyayız”
 
     RADYO YÜKSEL ‘de Yüksel Çiftçi’nin sunduğu “Seçim Özel” programının konuğu,  Saadet Partisi Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık oldu.
 
Saadet Partisi Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık katıldığı radyo programında  şu açıklamalar da bulundu. 
 
“İŞİ OLANIN DA İŞSİZ OLDUĞU BİR DÖEM”
 
Işık” Batman işsizlik oranlarında en üst sıralarda. İnsanların gözünde bir umutsuzlu var. Bir hüzün var. Günümüzde sadece bir işsizlik sorunu yok. İşi olanın işsiz olduğu bir dramla karşı karşıyayız. Esnafa işler nasıl deme cesareti bulamıyoruz kendimizde,  çünkü ziyaret ettiğimiz esnafların işyerinde müşteri göremedik“ dedi.
Program yapımcısı Çiftçi’nin, “ Saadet adayı olarak sizin Batman’da eksik gördüğünüz bir proje var mıdır? Sorusunu, Işık şöyle yanıtladı. Işık” Batman’ın en acı eksiği,  Batman’ın yarısının geçmişte dondurulmasıdır. Batman’ın bir bölümü 2019’u yaşarken, diğer bölümü 70’leri yaşıyor. Yöneticilerin bu tabloyu görüp, çözüme kavuşturması gerekiyor.”dedi.
Çiftçi’nin, “halk size neden oy versin” sorusuna Işık şu yanıtı verdi. Işık ”Yeni bir yüzüm, yeni bir sesim. İnsanlarda değişim istiyor. Hep gördükleri yüz ve ses yerine, bize de şans tanımalarınız istiyorum.” Dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler