İstihdam Protokolü İmzalandı

İstihdam Protokolü İmzalandı

       BATSO, Batman Ticaret Borsası, SGK ve İŞKUR, ‘Burası Batman Burada İş Var’ sloganıyla 2019 yılı istihdam seferberliği altında vatandaşa sunulan teşvikler konusunda bilgilendirme toplandı düzenlendi.
 
      Batman Ticaret ve Sanayi Odası ve Batman Ticaret Borsası işbirliğiyle BATSO toplantı salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına, İŞKUR Müdürü Besim Eviz, SGK İl Müdürü Alaettin Ökten, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve BATSO Başkanı Abdulkadir Demir katıldı. Taraflar arasında bir de protokol imzalandı.
 
Toplantıda konuşan SGK İl Müdürü Ökten, “Şubat, Mart ve Nisan ayında sigortalı olanlar hem primleri, hem de maaşı devlet tarafından ödenecek.
 
      Farklı kapsamda 18 adet teşvik paketi var” dedi. BATSO Başkanı Demir, Batman’ın şansızlığının inanılmaz işsizlik olduğunu belirterek, “Sadece tekstilde 28 bin kişi istihdam edilecek. Bu Batman için inanılmaz bir rakamdır” diye konuştu. Borsa Başkanı Güneş ise, “Eğer Batmanda istihdam olacaksa bu en çok tekstil alanında olacaktır. Onlar bizim gurur kaynağımızdır” şeklinde konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler