Jandarmanın dedektifleri iş başında

Batman İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından 2020 yılında il genelinde 44 nitelikli olaya müdahale edilerek olayların çözülmesi sağlanmıştır.

Jandarmanın Dedektifleri JASAT'Iar tarafından müdahale edilen bu olaylarda 56 şahıs yakalanarak yargıya teslim edilmesi sağlanmıştır.

Halkın huzur ve güvenliğinin teminatı olan Jandarma'nın Suç Araştırma Timleri bu olaylarda vatandaşı rahatsız eden hırsızlık olaylarına müdahale ederek, 35 adet büyükbaş hayvan. 42 adet küçükbaş hayvan, yaklaşık 1.400 m. enerji nakil kablosu, 24 adet baz istasyonlarında kullanılan büyük akü, 4 adet jeneratör, 5 adet su motoru, 76 adet arı kovanı, 7 adet cep telefonu. 3 adet motosiklet ve değeri bir (l) milyon TL'yi ziynet eşyası/nakit parayı bularak sahiplerine teslim etmiştir. Hırsızların korkulu rüyası olan JASAT'ların çalışması sonucu toplam cezası 39 yıl 3 ay olan ve yıllardır aranan 10 şahsın yakalanarak cezaevine teslim edilmesi sağlanmıştır. 

Uyuşturucu ile mücadelede de KOM ekiplerine destek veren JASAT ekiplerince son dönemde beş (5) olaya müdahale edilmiş, bu olaylarda yaklaşık 1.850 gr kubar esrar, 28 gr metamfetamin ve 2 adet ruhsatsız tabancaya el konulmuştur. 

Halkımızın huzur ve refahı için bundan sonra da özveriyle çalışmaya devam edecek JASAT'ların bu başarıları dosta güven suçluya korku verecektir. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler