KAÇAK % 75 CİVARINDA

BATMAN’DA KAYIT DIŞI VE İSRAF ÇOK FAZLA

Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek, kayıt dışı ve israfın çok fazla olduğunu, kaçak kullanımın yüzde 75-80 aralığında seyrettiğini söyleyerek duyarlı vatandaşlara bunu önleme çağrısında bulundu.

 

Dicle Elektrik Müdürü İşlek:

Dicle Elektrik Dağıtım Batman il Müdürü Faruk İşlek ve İşletme Tesis Yöneticisi Bilal Altunç, Halit Can isimli esnaf müşterilerini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında konuşan İl Müdürü İşlek, müşterilerinden duydukları memnuniyetin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini belirterek, ‘’Bölgenin enerji şirketi olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Bunun için günün 24 saati ekiplerimiz görevlerinin başındadır. Müşterilerimiz ne kadar memnun olursa, biz şirket olarak o kadar azimle ve kararlılıkla çalışmayı sürdürüyoruz.’’ dedi. İşlek, gösterdiği ince davranışından dolayı da Can’a ayrıca teşekkür etti. 

BATMAN’DA KAYIT DIŞI VE İSRAF ÇOK FAZLA

İşlek, içerisinde bulunduğumuz dönemde Batman’da kaçak elektrik kullanımının yüzde 75-80 aralığında olduğuna işaret ederek, aşırı yüklenme ve israf nedeniyle çok sayıda arıza meydana geldiğini söyledi.Yaşanan arızalardan müşterilerinin olumsuz biçimde etkilenmemesi için gerekli tüm adımların atıldığını ifade eden İşlek, bunun için de kayıt dışı elektrik kullanımından ve israftan vazgeçilmesi gerektiğini kaydetti. 

DUYARLI VATANDAŞLARA ÇAĞRIDA BULUNDU

İl Müdürü İşlek, kayıt dışı elektrik kullanımı ve israfın neden olduğu şebeke arızalarından kentteki herkes  gibi esnafların da olumsuz yönde etkilediğini belirtti. İşlek, duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunarak, özellikle israf konusunda çevrelerini bilgilendirmelerini ve kayıt dışı elektrik kullananları uyarmalarını istedi.

Etiketler : ,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler