KAÇAK BİNA YIKILDI

KAÇAK BİNA YIKILDI

Batman Belediyesi, çarpık imar ve kaçak yapılaşmayı önleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Fatih Mahallesi 3334. sokakta bulunan, imara aykırı yapının yıkımı ekiplerimizce gerçekleştirildi.
 
Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı yıkım ekibinin katıldığı yıkımda; 2 ekskavatör, 1 kepçe, 6 kamyon araç kullanıldı.
 
Yıkım çalışmalarında Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinin yanı sıra Fen İşleri, Zabıta, İtfaiye, Güvenlik Personeli hazır bulundu.
 
Batman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, taşkınlık çıkaranların bazıları gözaltına alındı.
 
Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yıkımda Emniyet Birimleri, Belediye Güvenlik Personeli ile Zabıta personeli görev aldı. Olası olay ve yaralanmalara karşı Belediye Sağlık Çalışanları ile İtfaiye personeli de yıkım alanında hazır bekletildi.
 
 
 
Yıkım esnasında kaçak yapı sahipleri ve yakınları ile görevini yapmakta olan Belediye Personeli arasında arbede çıktı. Arbede de bir Zabıta Personeli hafif bir şekilde yaralandı. Sabah saat 10.00’da başlayan kaçak bina yıkım çalışması öğleden sonra 14.00’da tamamlandı.

Etiketler : ,,,

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler