KAHRAMAN SAĞLIKÇILARA PLAKET

COVİD-19'la Mücadelenin gerçek kahramanlarına plaket verildi

*Batman Valiliği ile İl Sağlık Müdürlüğü, korona virüs salgınında gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarını başarı belgesi ve plaketle ödüllendirdi. Törende konuşan Hulusi Şahin, 7 aydır zahmetli ve yorucu bir tempoyla görev yapan sağlık çalışanları ödüllendirmeyi bir görev bildiklerini belirtti ve ekledi: "Bu süreçte fedakarca çalışanlar anı sürecinde kayıt altına geçsin dedik ve ödüllendirdik."
Covid-19 salgını nedeniyle gece gündüz görev yapan Doktor, Hemşire, Temizlik görevlisi ve özel güvenlik görevlileri, başarı belgesi ve plaketle ödüllendirildi. Korona virüs salgınında fedakarca çalışan İlimizdeki sağlık görevlileri, plaket ve başarı sertifikasıyla ödüllendirildi. Bölge Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen törene Vali Hulusi Şahin, Milletvekili Ziver Özdemir, Başsavcı Ömer Mete, Garnizon Komutanı Albay İhsan Kaplan, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, İl Jandarma Alay Komutanı Albay İsa Çakmak, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Çevre-Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Çınar, AK Parti İl Başkanı avukat Akif Gür, Vali Yardımcısı Ramazan Fani ve bazı yöneticiler katıldı.
 
“KAHRAMANLARA BORÇLUYUZ”
 
SAĞLIK MÜDÜRÜ : HAKAN PAMUKÇU
 
İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Görevlerinin başından ayrılmayan ve baba, anne, kardeş ve evlattan daha fazla hastalara bakan sağlık çalışanlarının, emeklerinin inkar edilemeyeceğini belirterek “doktordan temizlik görevlisine kadar bu kahramanlarımızın hepsine şükran borçluyuz. Hiç bir zaman unutulmayacaklar. 5000 çalışanımızla korona virüsle mücadelemize devam edeceğiz. Bu süreçte ihtiyaçlarımızı karşılayan başta Valimiz ve Milletvekilimiz olmak üzere bize destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi.
 
ÖZDEMİR: ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİ HASTANENİN İSMİ ONAYLANACAK
 
AK PARTİ BATMAN MİLLETVEKİLİ ZİVER ÖZDEMİR
 
Milletvekili Özdemir, 440 yatak kapasiteli yeni hastanenin Bölge Devlet Hastanesiyle birleştirileceğine ifade ederek: "Araştırma ihtisas hastanesinin yazısı Sağlık Bakanlığına yazıldı. Çarşamba günü büyük bir ihtimalle yeni hastanemizin ismi onaylanacak. Ayrıca 500 yatak kapasiteli yeni hastanenin de inşaat ihalesinin gerçekleşmesi için de çaba sarf ediyoruz" dedi.
 
“500 ÇALIŞAN ADETA SAVAŞIYOR”
 
BATMAN VALİSİ HULUSİ ŞAHİN
 
Sağlık çalışanlarının zahmetli ve yorucu bir tempoyla çalıştığına işaret eden Vali Hulusi Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün burada bir hakkı teslim etmek istiyoruz. Aylardır özveriyle çalışan sağlık çalışanlarını yürekten kutluyoruz. Sağlık çalışanlarımız için anı sürecine bir kayıt düşelim dedik ve kayıt altına aldık. Yaklaşık 500 civarında sağlık çalışanımız bu savaşı ilk günkü kararlılıkla sürdürüyor. Pandemi, İl Hıfzıssıhha Kurulu ve tüm kurumlar dahil mahalle muhtarına kadar gece sabahlara kadar çalıştığımız oldu. Ancak ön cephede sağlık çalışanları oldu. Yüzlerce araçla hastalar evlerinde kontrol edildi"

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler