Kamyonet ile pikap çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı

Batman’da açık kasa bir kamyonet ile pikabın çarpışması sonucu yaşanan kazada bir kişi ölürken, 2 kişi de yaralandı.

Batman-Kozluk Karayolunda açık kasa bir kamyonet ile pikabın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Batman-Kozluk Karayolu Şerbetli köyü yakınında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Batman istikametinden Kozluk istikametine doğru giden 72 EC 181 plakalı patates yüklü açık kasa kamyonet ile 34 VS 3321 pikap çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen kazada, Yakup Bulundu isimli bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. 2 kişi ise yaralandı.

Yaralılara, ilk müdahaleyi çevredeki köy sakinleri ile yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Kaza nedeniyle trafik akışı kısa süre durdu. Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan bir yaralıyı spiralle kapıyı sökerek sıkıştığı yerden çıkardı. 

Kaza yerine çağrılan ambulanslarla yaralılar, 112 sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Yakup Bulundu ise otopsi işlemleri için Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili jandarma trafik ekibi soruşturma başlattı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler