KAPLAN “ESNAF’IN GİDERLERİ FAZLA”

KAPLAN “ESNAF’IN GİDERLERİ FAZLA”

 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Altun,  Objektif'i ziyaret ederek, gündeme dair açıklamlarda bulundular.
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Mehmet Salih Kaplan, esnafın yüksek rakamlı giderlerden dolayı ayakta kalmayı zorlandığını ifade etti.
 
ESNAF YÜKSEK RAKAMLI GİDERLERİN ALTINDA EZİLİYOR
 
M.Salih Kaplan, piyasaların durgunluğu ile birlikte, giderlerin artması arasında sıkışan esnafın zor günler geçirdiğini dile getirdi. Esnafların sıkıntıları ile ilgili yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi.
 
ELEKTRİK FATURALARI ZORLUYOR
 
 Kaplan “ Ziyaret ettiğimiz, görüştüğümüz ve bizi ziyaret gelen esnaflarımızın şikayetçi oldukları ve ödemekte zorlandıkları giderlerin başını elektrik faturaları geliyor. Elektrik birim fiyatlarının sürekli artması beraberinde elektrik faturalarının yüksek rakamlara çıkmasına neden oluyor. Yüksek rakamlı elektrik faturalarını ödemekte, esnafımız ciddi anlamda zorlanıyor.
 
KİRALAR YÜKSEK
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Kaplan esnafın sıkıntıları ile ilgili yaptığı açıklamalarının devamında şöyle dedi.
Kaplan “ Esnaflarımızın birçok giderinin yanında karşılamakta zorlandığı giderler arasında, elektrik faturalarından sonra ikici sırada yüksek rakamlı kiralar yer alıyor. Burada mülk sahiplerine biraz görev düşüyor. Kiracılarının işini idame etmesi için, mülk sahiplerinin de onları gözeterek kira artışlarını her yıl yapmamalarını veya cüzi bir artışla esnafımızı desteklemelerini istiyoruz.
 
UÇAK SEFERLERİ ARTIRILMALI
 
Odalar Birliği Başkanı Kaplan, uçak sefer sayısının ve güzergahlarının (Direkt İzmir, Antalya) artırılması kentin gelişiminde önemli rol oynadığını ifade ederek şu açıklamada bulundu.
Kaplan “ Piyasalardaki durgunluğu göz önünde bulundurduğumuzda, şehrimizdeki ekonominin canlanması için, rahat ulaşılır bir kent olmalıyız. Rahat ulaşılır bir kent olmamız içinde, uçak seferlerinin artırılması gerekiyor.” Dedi.
 
KAPLAN, OBJEKTİF GAZETESİ'Nİ KUTLADI 
 
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Altun, Objektif Gazetesi'ni ziyaret ederek, 7. Yayın yılını kutlayıp, başarılar dilediler.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler