Kaplan: “Kurallara uyarsak normalleşme hızlanır”

BESOB Başkanı Salih Kaplan: “Kurallara uyarsak normalleşme hızlanır”

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan, COVİD-19 salgını ile mücadele kapsamında alınan kararlar doğrultusunda 16 mart 2020 tarihi itibaren geçici olarak faaliyetleri durdurulan işletmelerin, tekrar açılması ile ilgili açıklama.
 
Baikan Salih Kaplan açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Gerekli tedbirlerin alınması kaydıyla Restoran,kafe,pastane,kıraathane,lokanta ve çay bahçeleri 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle hizmet verebilecekler.
Söz konusu işletmelerin saat 22.00'a kadar hizmet sunabilecekler. Özellikle tedbirlerin alınması ve kurallara uyulmasının çok önemli olduğunu, gerek toplum  sağlığı açısından, gerek normalleşme sürecinin devamı açısından, tedbir ve kurallara dikkat edilmesi çok önemlidir. 2,5 aylık pandemi süreci,başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere bütün toplumun sosyal ve ekonomik durumunu olumsuz bir şekilde etkilemiştir.
 
Bu anlamda normalleşme sürecini iyi bir şekilde değerlendirmek gerekir, bu süreçte tedbirlerin alınması, kurallara uyulması, temizlik ve hijyene dikkat edilmesi durumunda normal sürece geçebilmeyi mümkün kılacaktır” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler