Kaplan "Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım"

Kaplan "Yerel Esnafımıza Sahip Çıkalım"

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Salih KAPLAN;  Vatandaşlardan günlük alışverişlerini yerel esnaftan yapmaları çağrısında bulundu.
 
Batman esnaf ve sanatkârlar odaları birliği başkanı KAPLAN, vatandaşların alışverişlerinde yerel esnafı tercih etmelerini istedi. Vatandaşların Gıda, Giyim, Konfeksiyon, Kırtasiye gibi günlük alışverişlerini yerel esnaftan yaparak sahip çıkmaya çağıran Birlik Başkan KAPLAN, "Kazancını bu kente yatıran, Kaderini ve yaşantısını bu kente bağlamış yerel esnafımıza sahip çıkmak bir vatandaşlık görevidir, Büyük AVM’ lerin yanı sıra sokak aralarına kadar giren ve bu kente hiçbir katkısı olmayan ZİNCİR MARKETLER, tüketici üzerinde etkili olmaya çalışarak Esnafımızın sonunu hazırlamaktadır" dedi.
 
Hemşerilerimizden alış verişlerinde Kazancını bu kente bırakmayan ama bu kentten her türlü hizmeti alan zincir market ve AVM’ler yerine, Kazancını bu kente harcayan, hem kendini hem de yanında çalıştırdığı kişileri istihdam eden, mahallelerimizin güler yüzlü Bakkalı, Kasabı, Manavı, Kırtasiyecisi ve konfeksiyoncusunu tercih etmelerini istiyoruz. Bu çağrımıza halkımızla birlikte Sanayicilerimizin, Tüccarlarımızın da destek vermelerini bekliyoruz.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler