Kimlik soran gece bekçilerine ateş açıldı

Dün gece, Batman'ın Bahçelievler Mahallesi Petrol İlkokulu civarında devriye gezen gece bekçilerine silahla atış açıldı. Olayda bir bekçi ve yanında bulunan ağabeyi yaralandı.

Batman'ın Bahçelievler Mahallesi Petrol İlkokulu civarında görev yapmakta olan gece bekçilerine silahla ateş açıldı. Meydana gelen olayda Emniyet Müdürlüğünde görevli gece bekçisi Bayram Kara (26) ile olay esnasında yanında bulunan ağabeyi Ramazan Kara (29) yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay dün gece saatlerinde Batman'ın Bahçelievler Mahallesi'nde meydana geldi. Gece devriyesine çıkan gece bekçileri, çevreye verdikleri rahatsızlık nedeniyle bir grubu durdurmak istedi. Ancak gruptan birisi, bekçilerin kimlik kontrolü yapmak istemelerine direnerek silahını çekti ve bekçilerin üzerine ateş açtı. Silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği Emniyet Müdürlüğünde görevli gece bekçisi Bayram Kara ile olay anında yanında bulunan ağabeyi Ramazan Kara yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda özel harekât polisi ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan bekçi Kara ile ağabeyi Ramazan Kara tedavi altına alındı. Ağabey Kara'nın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Saldırganların yakalanması için çevrede operasyon başlatan polis, sokakları didik didik arayarak bir şüpheliyi gözaltına aldı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler