Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Vali Başkanlığında Yapıldı

Vali Hulusi ŞAHİN başkanlığında 2020-2021 Yılı Kış Tedbirleri Koordinasyon Toplantısı Valilik toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinesinde yapılan toplantıya;  Kozluk Kaymakamı Eyyüp GÜNGÖR, Beşiri Kaymakamı Mahmut ŞENER, Gercüş Kaymakamı Mevlüt ŞEKERCİ, Sason Kaymakamı Samet SERİN, İl Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsa ÇAKMAK, İl Özel Genel Sekreteri Abdulkadir ÖZER, İl AFAD Müdürü Fevzi BAKIR, İl Sağlık Müdürü Hakan PAMUKÇU, DSİ 103. Şube Müdürü, Meteoroloji  İl Müdürü, Karayolları 97. Şefi, Orman İşletme Müdür Yardımcısı, Türk Telekom İl Müdürü, AKSA Doğalgaz Müdürü, Dicle EDAŞ İl Müdürü, Kızılay Batman Şube Başkanı  ve ilgili kamu kurum ve kuruluşların teknik personeli katıldı.

Kış mevsiminde toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek yoğun kar yağışına ve doğal afetlere karşı ilimiz merkez, ilçe ve köylerde yürütülecek çalışmaların etkin ve ivedilikle yerine getirilebilmesi için kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda;  İlimiz sınırları içerisinde trafik güvenliğine yönelik olumsuzluklar, vatandaşların can ve mal güvenliğinin korunması, yerleşim yerlerinde alınacak tedbirler, denetimde görevli personel ve ekip araçlarının yapacağı iş ve işlemler, karayolu işaretlemeleri, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından titizlikle takip edilmesi ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi, kış mevsimi süresince alınması gereken bütün tedbirlerin planlanması ile ilgili konular görüşüldü.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler