Koronada hafta sonu mesaisi : 17 vefat

Koronada hafta sonu mesaisi : 17 vefat

Son dönemlerde Batman kent merkezi ve bölgedeki şehirlerde artan vakalar yüzünden vefat sayılarında artışlar sürmeye devam ediyor.
 
Vakaların yüksek olduğu Batman ve çevre il ile ilçelerden yaşanan rehavet sonucu Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere getirtilen hastaların tedavisi sağlanmaya çalışılırken bir çok ölümlü vakanın da yaşandığı bildirildi.
 
ESKİ SİYASETÇİ İSMET UTANÇ KORONAYA YENİK DÜŞTÜ
 
Batman'da son günlerde bir çok aile büyüğü, iş insanı ve büyük değerlerin yakalandığı korona virüsten hayatını kaybettiği öğrenildi. ANAP hükümeti döneminde Batman İl Genel Meclisi üyeliği yapan eski siyasetçi İsmet Utanç yakalandığı korona virüsten tedavi gördüğü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti. 78 yaşında hayata veda eden İsmet Utanç'ın cenazesi Batman İkiztepe mezarlığında toprağa verildi.
 
HAFTASONU BİLANÇOSU : 17 VEFAT
 
3 İla 5 Eylül tarihleri arasında Batman'daki sağlık merkezlerinde vefat eden 17 vatandaş, Bezar Özal (88) İkiztepe mezarlığı, Fatma Çaça (84) Asri, Zuhra Babayiğit (68) Tilmerç, İhsan Özdaş (62) Asri, Mehmet Giyas Askar (70) İkiztepe, İsmail Öztoprak (45) Tilmerç, Fatma Yiğit (98) İdil, Bayram Taşan (46) Asri, Methiye Demir (58) Karayün, Hediye İnsel (75) Asri, Selman Yorulmaz (70) Beşiri, Emine Çelik (73) Beşiri, Necat Tekin (57) Asri, Kadriye Karatay (60) Balpınar, İsmet Utanç (78) İkiztepe, Hatice Yıldırım (38) İkiztepe, Ahmet Sancar (87) Kozluk mezarlığında yakınları ve görevliler tarafından toprağa verildiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler