KOZLUK EKONOMİSİNİ CANLANDIRACAK 2 PROJE

Batman’ın Kozluk ilçesinde istihdamı artırmak ve ilçe ekonomisini canlandırmak amacıyla kaymakamlık tarafından GAP İdaresi’ne sunulan 2 proje kabul edildi.
 
Kozluk  Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hazırlanan   Arı ve Arıcı Güvende ile Arıcılar El Ele Birlikte Arı Ürünleri Üretimi’’ Projesi GAP İdaresi tarafından kabul edildi. 
 
Kozluk Kaymakamlığı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarafından sunulan 2 proje onaylanan 67 proje arasında yer aldı. 
 
Kabul edilen projelere ilişkin açıklamada bulunan  Kozluk  Kaymakamı Osman Bilici, hazırlanan projelerin ilçe ekonomisini canlandıracağını ve yerinde kullanılması için gerekli kontrollerin yapılacağını söyledi.
 
 
Kozluk İlçe Tarım ve Orman Müdürü  İsmail Hakkı Sağlam ise   ‘’Projelerle ilçemize tarımsal üretim ve altyapı konularında ciddi bütçeli yatırımlar çekilecek. Bu projelerle ilçemiz tarımsal alt yapı ve üretim konularında bir adım daha ileri gidecek. Projeler nihayetlendirilip faaliyete geçtiğinde ilçemizde organik tarıma geçiş yapılacak ve  üreticilerimizin  refah seviyesi bir  nebze daha artacak. Projeler ilçemize katma değer katacak. ‘’ dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler