Kurslarını tamamlayan kadınlara sertifika verildi

Batman Belediyesinin İş Kur ve Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle hayata geçirdiği meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayanlara sertifikaları törenle verildi.
 
Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan sergi ve sertifika dağıtım törenine; Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Şehriban Aydın, belediye meclis üyeleri, Hevi Umut Kadın Atölyesi eğitmen ve kursiyerleri katıldı.
Hevi Umut Kadın Atölyesinde yıl içerisinde yapılan çalışmaların sunulduğu slayt gösteriminin ardından sertifika törenine geçildi.
6 aylık kursun ardından Hevi Umut Kadın Atölyesinde 4 farklı kurstan eğitim alan 75 kursiyer kadına sertifikalarını veren Milletvekili Başaran, Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, kadınların kurs süresince yaptığı çalışmaların önemine değinerek: “Bugün burada emekleri ortaya çıkaran, çalışmalarda emek veren tüm kadın arkadaşlarımızı tek tek kutluyorum. Önümüzdeki süreçte sadece bir noktada değil, Hevi Umut Kadın Atölyelerinin birçok noktada açılmasını diliyoruz. Bu emeği görünür kılmakta üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Kadınlarımız eğitim aldıkları alanlarda üretim yaparak aile bütçelerine katkı sağlayacaktır. Bu da mutluluk verici bir durumdur. Kurs boyunca emek veren eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” dediler.
Batman Belediyesi, İş Kur ve Halk Eğitim Merkezinin desteğiyle düzenlenen ve 6 aylık takvimi kapsayan El Sanatları, Halı Dokuma, Kadın Giyim ve Kuaför kurslarında ortaya çıkarılan ürünlerin de teşhir edildiği el emeği, göz nuru sergi konuklar tarafından beğenildi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler