Kütüphane Saat 22'ye Kadar Açık Kalacak

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ronahi Halk Kütüphanesi 20 Şubat 2020 tarihinden itibaren gece saat 22.00’a kadar halka hizmet verecek

Pınarbaşı Mahallesinde faaliyet gösteren Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı  Ronahi Halk Kütüphanesi çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Batman Belediyesi Ronahi Halk Kütüphanesi daha önce gündüz 16:00’a kadar verdiği hizmetin süresini uzatarak vatandaş ve öğrencilerin taleplerine cevap verecek.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Batman Belediyesi’ne ait Ronahi Halk Kütüphanesinin daha önce her gün sabah 08.30 ile 16.00 saatleri arasında açık olan kütüphanenin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtilerek: "Kütüphane kaynaklarından daha fazla yararlanma, öğrenci ve okurlarımıza rahat çalışma ortamı sağlamak amacıyla hizmet süresini uzattık. 20 Şubat 2020 tarihinden itibaren her gün Sabah 08.30 ila 22.00 saatleri arasında kütüphanemiz açık olacak. Güvenli, sıcak ve temiz bir ortamda gençlerimizin sınavlara hazırlanmaları için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Personelimizin gözetiminde gençler sessiz bir ortamda rahat ve temiz bir ortamda ders çalışabilecekler" ifadelerine yer verdi.

 

Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, sosyal ve kültürel alanda vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına cevap olmak için çabaladıklarını belirterek: “Halkımızın Belediye ve Kütüphane imkânlarından daha fazla yararlanmasını sağlamak için böylesi bir karar alma gereği duyduk. Kütüphaneyi açık tutma süresini uzatmak suretiyle bu alanı değerlendirmek isteyen hemşehrilerimize daha fazla imkan sunmuş olacağız” dediler. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler