MAKRO DÜZEYDEKİ YATIRIMLAR DIŞ SERMAYEDARLARIN UYKUSUNU KAÇIRDI

MAKRO DÜZEYDEKİ YATIRIMLAR DIŞ SERMAYEDARLARIN UYKUSUNU KAÇIRDI

Seyhanlar Group A.Ş, Türkiye’nin ekonomik özgürlüğünü sağlamak amacıyla attığı adımları engellemeye yönelik yapılan dış baskılara ve döviz tehdidine rağmen faaliyetlerini aksatmadan yola devam etme kararı aldı. 
 
Hiçbir baskının bu saatten sonra bu ülkeye ve bu ülkenin önde gelen yatırımcılarını etkisi altına alamayacağını ifade eden Seyhanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Ekonomik saldırılara aldırış etmeden yolumuza devam edeceğiz” dedi. Saldırılara karşı her zaman olduğu gibi bugün de devletimizin ve milletimizin yanında yer alacaklarını belirten Seyhan, “Bu ülkenin istikrarı yine bu ülkenin insanlarının dirayetiyle sağlanacaktır. Biz buna inanıyoruz. İnancımızı kaybetmeyeceğiz. 
Eskisinden daha fazla gayret göstermemiz gerekir, bunun farkındayız. Milletiyle barışık devletiyle elbirliği içerisinde bu zorlukların üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu. 
 
MAKRO DÜZEYDEKİ YATIRIMLAR UYKULARINI KAÇIRDI
 
İstanbul havalimanı, 3. köprü, marmaray, yerli otomobil ve Kanal İstanbul gibi Türkiye’nin makro düzeydeki yatırımları dış sermaye odaklarının uykusunu kaçırdığını söyleyen Seyhan, “Söz konusu devasa yatırımlar, bu ülkenin gelişmesini, büyümesini ve kendi ayakları üstüne oturmasını istemeyenleri deyim yerindeyse tutuşturdu. Bütün feveran bundan kaynaklanıyor. Onlar, üretmeyen, hantal, tüketim odaklı bir Türkiye istiyorlar. Biz buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.
 
YATIRIMLARA DEVAM
 
Kurulduğu günden beri yurt içinde ve yurt dışında rasyonel yatırımlar yapan Seyhanlar Group A.Ş. istikrarlı bir şekilde büyümesini sürdürüyor. 
Dış etkenlere bağlı ekonomik saldırılara rağmen Türkiye merkezli yatırımlara devam ettiklerini ifade eden Seyhanlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Adil Seyhan, “Dövizdeki suni dalgalanmalara aldırış etmeden ve bundan etkilenmeden faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çünkü Türk Lirasına güveniyoruz ve ticaretimizi TL cinsinden yapıyoruz. Bu faaliyetlerle ülke ekonomisine bir nebze de olsa can veriyoruz” dedi.
 
ÜMİDİMİZİ YİTİRMEYECEĞİZ
 
Ülke olarak hem içeride hem de dışarıda zor süreçler geçiriyoruz diyen Seyhan sözlerini şöyle sürdürdü: “Küresel güç odaklarına ve sermayedarlarına karşı çok yoğun bir mücadelenin içerisindeyiz. Yine ülke olarak çok ciddi tehditlere maruz kalıyoruz. Bir değil birden çok dış etkenli sorun yumağını çözmeye çalışıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin. Bu ülkenin her bireyine iş düştüğü gibi bizlere de büyük sorumluluklar düşüyor. İşte bu bilinçle hareket ederek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Ümidimizi hiçbir zaman yitirmeyeceğiz. Çünkü yapılan operasyonların amacı özellikle iş dünyasını ümitsizliğe sevk ederek kriz çıkarmaktır. Buna fırsat vermemek gerekir. Fırsat vermemek için de yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler