Masa Tenisi’nde Süper Lig Takımlarını Ağırladık

Kadınlar ve erkeklerin 4. Etaplarına ev sahipliği yapan Batman Belediyesi, Masa Tenisi Süper liginde mücadele eden takımları ağırladı.

1955 Batman Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin, Batman’a gelen tüm kulüp takım antrenör ve sporcularıyla yakından ilgilendi.

 

2-3 Mart 2019 tarihleri arasında Masa Tenisi Federasyonunun 2018-2019 Faaliyet Programında yer alan Süper Lig 4. Etap müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Şahin, 1955 Batman Belediye Spor Kulübü olarak spora ve sporcuya destek verdiklerini, gençlere verilen desteklerin meyvelerini almaya başladıklarını söyledi.

 

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Fatih Karaca da Batman Belediyesinin kısa süre içerisinde büyük başarılara imza attığını belirterek Batman’da olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakalara 15 Erkek ve 16 kadın takımı katılım sağladı. Aralarında Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor, Bursaspor, İstanbul ve daha birçok büyük kulüp takımlarının da yer aldığı Türkiye Masa Tenisi Süper Ligi 4. etap maçlarına vatandaşlardan da yoğun ilgi vardı.

 

Batman, Masa Tenisi Süper Ligi maçlarında 31 Süper takımından yaklaşık 200 sporcu, antrenör, idareci ve hakemi ağırladı.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler