Mazbata Alındı Eşbaşkanlar Göreve Başladı

Mazbata Alındı Eşbaşkanlar Göreve Başladı

Batman Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Belediye Eşbaşkanı Mehmet Demir, görevi devralmak için Belediye’ye Eş Başkan Songül Korkmaz HDP Batman Milletvekilleri Ayşe Acar Başaran, Necdet İpekyüz, HDP İl Başkan Vekilleri Gülcemal Erdinç, İkram İrgi ve yüzlerce kişinin bulunduğu kalabalık bir toplulukla geldi.

 

Belediye Başkanlık kapısı önünde, Belediye eski Başkanı Sabri Özdemir’in elinden mazbatayı alarak görev değişimi yapan Demir ve Korkmaz, burada coşkulu kitleyi selamladı. Belediye Başkanlığı girişinde Belediye daire müdürleri tarafından karşılanan Demir ve Korkmaz Başkanlık makamında yapılacak çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

“Halkın iradesini sandığa yansıttığını ve iradesine sahip çıktığına” vurgu yapan Belediye Eşbaşkanı Songül Korkmaz: “Bizleri yalnız bırakmayan, gecesini gündüzüne katarak bu zorlu yolda destek olan halkımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Bizler de eş başkanlar olarak bugünden sonra bu onurlu halkın beklentilerine cevap olmak için, onlarla beraber zorlu yolda yürümek için elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyoruz” dedi.

 

Görev devrinin ardından konuşan Belediye Eşbaşkanı Mehmet Demir ise şöyle konuştu: “Bütün çalışmalarımızda adaletten şaşmayacağız. ‘Halka hizmet hakka hizmettir’ düsturuyla hakkaniyetten ayrılmayacağız. Bugünden sonra az konuşup çok iş yapacağız. Beş yıllık belediye başkanlığımız süresince durmadan çalışıp, kentimize ve halkımıza hizmet edeceğiz.”

 

Açıklamaların ardından, kendilerini yalnız bırakmayan kalabalığı selamlayan Batman Belediyesi Eş Başkanları Demir ve Korkmaz, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler