‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI

‘MEVLİD’ ETKİNLİĞİ HAZIRLIĞI

Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, Pazar günü Batman’da düzenlenecek ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ etkinliği öncesi basınla bir araya gelerek bilgilendirmede bulundu.
 
ETKİNLİK PAZAR GÜNÜ
 
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü, 14 Nisan Pazar günü ‘Hazreti Peygamberi Anlama ve Sünnetini Yaşama’ temasıyla düzenleyeceği Mevlid etkinliği öncesi gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın, Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü üyesi ile STK yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlerinden Mehmet Ali Altun: “Bizler yıllardır aziz halkımızın değerlerine hizmet etmeyi kendimize şiar edindik. Bizler şu anda yoğun bir ahlaki çöküntünün yaşandığı bu dünyada, belki de halkımızın en çok muhtaç olduğu sevgili Peygamberimizin ahlakını ve O’nun yüce adaletini halkımızın gündemine, zihnine, hanesine taşımanın gayreti içerisinde olduk. Herkesi birleştiren, kucaklayan, bir araya getiren sevgili Peygamberimizin etrafında toplanmak, kenetlenmek, o’na sığınmak; O’nun sünnetini, edebini, ahlakını ve adaletini kendi aramızda hâkim kılmanın mücadelesini vermek zorundayız” dedi.
 
 
20 NOKTADAN ARAÇ KALDIRILACAK
 
Daha sonra konuşan Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve Medya Başkanı Feyzi Aydın ise Yeni Otogar yanı Mevlid alanında saat 13.30'da ‘Ahlak ve Adalet Rehberi Hazreti Muhammed’ temasıyla Mevlid programı düzenleyeceklerini belirtti. Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın, Mart ayının başında başlattıkları salâvat kampanyasının etkinliğe kadar devam ettiğini aktardı. Şehrin farklı noktalarına afiş, branda astıklarını, TV, gazete ilanları gibi haftalar öncesinden hazırlık yaptıklarını ifade eden Aydın, halka ve hastanelerde yatmaktan olan hastalara gül dağıtarak, onları etkinliğe davet edeceklerini söyledi. Aydın, halkın pazar günü yapılacak etkinliğe gelebilmesi için de şehrin 20 farklı noktasında ücretsiz araç kaldıracaklarını duyurdu.
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler