MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ EK SEFER DÜZENLENECEK

MEZARLIKLARA ÜCRETSİZ EK SEFER DÜZENLENECEK

Halkın dini vecibelerini yerine getirmek ve rahmet etmiş yakınlarının mezarlarını ziyaret etmelerine olanak sağlamak amacıyla Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Batman’da bulunan Mezarlıklara ücretsiz özel seferler düzenleyecek.
 
Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, arife günü öğleden sonra başlayacak uygulama ile halkın mezarlıklara gerçekleştirecekleri ziyaretlerde yapılacak özel ek seferlerin ücretsiz olacağını söyledi.
 
Ramazan Bayramı öncesinde bayram arifesi olan 3 Haziran 2019  Pazartesi günü, halkın mezarlıklara gerçekleştireceği ziyaret yoğunluğu nedeniyle, Batman Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü tarafından öğleden sonra yarım gün mezarlık güzergâhlarına ek seferler gerçekleştirilecek.
Eş Başkanlar Dr. Demir ve Korkmaz, bu konuda sıkıntı yaşanması durumunda vatandaşların Alo 153 Beyaz Masa hattı, 0 533 153 65 72 numaralı WhatsApp hattı ile Belediyemiz santralinin 0 488 213 27 59 numaralı telefonlarına şikâyetlerini bildirebileceklerini belirttiler.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler