MHP'DE YENİDEN "DEMİR" DÖNEMİ

MHP'DE KONGRE YAPILDI

MHP Batman 13. Olağan Kongresi, Kültür ve Turizm Müdürlüğünde gerçekleşti. Tek liste ile gidilen kongrede Kerem Demir İl Başkanlığına seçildi.
 
 
Pazar günü yapılan kongreye MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, MYK üyesi Adem Yurdagül, MHP Siirt, Diyarbakır, Mardin ve çevre il başkanları ve kalabalık bir partili grup katıldı.
İl Kongresinde tek aday olan Kerem Demir MHP Batman İl Başkanı seçildi. Kongreye İl Başkanı Demir'in yanı sıra, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Adem Yurdagül, Diyarbakır, Siirt, Elazığ, Mardin İl başkanları ile MHP İl ve İlçe teşkilatı üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti. İl kongresinde konuşan İl Başkanı Demir, devraldığı bayrağı şerefle, onurla taşıyacağını belirtti.
İstanbul Milletvekili Erdem de, “Batman bizim şerefimiz, bizim namusumuz, bizim gururumuzdur. Burada öyle güzel bir tablo var ki şuan, gerçekten her yerde, her bölgede görmek istediğimiz budur” dedi.
Kongrede Kerem Demir,yeniden İl Başkanı oldu,
 
YÖNETİMDE YER ALAN İSİMLER
 
Azize Öztürk, Bozo Aslan, Şehmus Direk, İsmail Söğüt, Adnan Yıldız, Veysel demir,
Ziver Ceviz, Nihat Demir, Halil Koç, Aydın Aslan, Asım Akgün, İrem Aydıner,
Mehmet Şirin Öztürk, Halis Çelebi, Musa Kartal, Erkan Erin, Halis İsen, Ali Can,
Arif Koç, Gülistan Bıçakçı, İhsan Eroğlu, Mesut Çoban, Derya Demir,
Abdullah Demir ve Yılmaz Yıldırım. 
 
Batman'da MHP yönetimi "Efsane Siyasetçi"  lakaplı Merhum Şehmus Demir'in ardından,  tekrar "DEMİR"lere geçti. (Haber Merkezi)

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler