MHP'Lİ DEMİR "KUTLU YOLDA İLERLİYORUZ"

‘Hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız’

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin, İlçe ve Belde Başkanları adeta Ankara’ya çıkarma yaptılar.
 
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın’ı, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve aynı zamanda İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu’nu ve birçok önemli ismi Batman teşkilatı olarak ziyaret ettiklerini belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir ve Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin ziyaretlerin son derece verimli geçtiğini söyledi. Ankara’da yaptıkları bütün ziyaretlerinde Batman’ı anlattıklarını ve kentin sembolü olan hediyeler takdim ettiklerini belirten MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını söyledi.
 
 
Başkan Demir; “Ankara’ya bütün teşkilatlarımızla tam kadro çıkarma yaptık. Devletimize, milletimize ve halkımıza hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Batman’da her alanda istikrarlı ve güçlü isimlerle bu kutlu yolda ilerliyoruz.
Genel Merkezimizde Batman lobisini yapmış olduğumuz hizmetlerle güçlendirdik. MHP olarak büyük bir aile olduğumuzu herkesin bilmesini isterim” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler