MHP’DE KEREM DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI

MHP’DE KEREM DEMİR DÖNEMİ BAŞLADI

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Batman İl Başkanlığında bayrak değişimi yapıldı.
 
Mevcut İl Başkanı Mehmet Açık, görevini İş Adamı Kerem Demir’e törenle devretti. 
 
Devir töreninde konuşan Mevcut İl Başkanı Mehmet Açık, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, her zaman yeni yönetimi elinden geldiğince destekleyeceğini ve bu davaya gönül verdiklerini söyledi.  Başkan Açık; “Kerem Demir Başkanımıza gönül rahatlığıyla bayrağı devrettik. Başarılı ve güçlü bir yönetimle iyi işler çıkaracağına eminizi. Kerem Demir Başkanımıza, yönetimine ve camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 
 
“HEPİMİZ MAKAM DEĞİL, DAVA ADAMIYIZ”
 
MHP İl Başkanlığı devir teslim töreninde konuşan yeni Başkan Kerem Demir, bunun bir bayrak yarışı olduğunu, mevki ve makamların gececi olduğunu belirterek dava adamı olduklarını söyledi. Başkan Demir; “Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanlığı görevi, kıymetli liderimiz Devlet Bahçeli ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’ın ve değerli ülküdaşlarımın teveccühüyle şahsıma tevdi edilmiştir.  1974’te merhum amcam, il Başkanımız Şehmus Demir ile başlayan mücadelemizde, o günden bugüne ülkücü hareketin yılmaz neferi olarak Batman’a, Türkiye’ye hizmet etmenin onurunu yaşayan bir ailenin ferdiyim. ”dedi. 
 
“DAVAMIZI HERŞEYİN ÖNÜNE KOYANLARDANIZ”
 
MHP İl Başkanı Kerem Demir açıklamasına şöyle devam etti; “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de emrettiği gibi şahsını davasının önüne çıkaranlarla değil, davasını öne çıkaranlar ile sonuna kadar yürüyeceğiz. Dava arkadaşının kuyusunu kazanlarla değil, dava arkadaşına omuz verenler ile el ele, omuz omuza mücadele edecek; ben değil biz diyen, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyenlerle aşılmaz engelleri aşacağız. Oturmayacağız! Yorulmayacağız! Vazgeçmeyeceğiz! Gür olacağız Allah’ın izni ile. Dik duracağız ama dikleşmeyeceğiz. Beraber olacağız. Benimle ilkeli, seviyeli, inançlı, adam gibi yürüyecek her arkadaşıma gönlüm de kapım da ardına kadar açıktır.” 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler