MHP’DEN YENİ KOMUTANA ZİYARET

MHP’DEN YENİ KOMUTANA ZİYARET

MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, Merkez ilçe Başkanı M. Arif Çetin, Kadın Kolları Başkanı Azize Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, İl Jandarma Komutanlığına atanan Kıdemli Albay Âdem Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
 
 
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleyen görüşmede, Batman başta olmak üzere ülkenin genel sorunları hakkında hasbihal edildi. Kendilerini en iyi bir şekilde ağırlayan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Âdem Taşkın’a teşekkür eden MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir; “Teşkilat olarak yeni komutanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Allah devletimize, güvenlik güçlerimize ve değerli komutanlarımıza zeval vermesin. Jandarmamız adeta ülkemizin ve hepimizin sigortasıdır. Her zaman onların yanındayız. Batman’da İl Jandarma Komutanımız Kıdemli Albay Âdem Taşkın’ın başarılı hizmetlere imza atacağından hiç kuşkumuz yoktur” diye konuştu.
 
Ziyaret sonunda MHP Batman İl Başkanı Kerem Demir, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Adem Taşkın’a günün anısına ay yıldızlı özel işlemeli plaket hediye etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler