MİLLİ ATLET RUKEN, SAĞLIĞINA KAVUŞTU

MİLLİ ATLET RUKEN, YAŞAM HASTANESİ’NDE SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Batmanlı milli atlet Ruken Tek, uzun zamandır burun kaynaklı olarak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Behçet Tarlak tarafından tedavisi gerçekleştirildi.
 
Avrupa 3’üncülüğü, Dünya 5’inciliği ve Romanya’da düzenlenen Balkan Dağ Koşusu Şampiyonası’nda 20 yaş altı kadınlarda 2’nci olarak bizleri gururlandıran Batmanlı milli atlet Ruken Tek, uzun zamandır burun kaynaklı olarak yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle Özel Batman Yaşam Hastanesi’nde tedavisi gerçekleştirilerek sağlığına kavuştu.  Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Behçet Tarlak tarafından başarılı bir operasyonla tedavisi gerçekleştirilen Ruken Tek, Yaşam Hastanesi’nin desteklerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan hastane genel müdürü Burhan Dinç, “Özel Batman Yaşam Hastanesi olarak ülkemizi temsil eden, başarılarıyla hepimizi gururlandıran genç kardeşimize destek olmak bizim için büyük bir gururdur. Bu kapsamda ülkemizi atletizm alanında başarılı bir şekilde temsil ederek, elde ettiği derecelerle göğsümüzü kabartan ve hastanemizde tedavisi gerçekleştirilen milli atlet Ruken Tek’e geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Genç kardeşimizi bir kez daha tebrik ederek, nice başarılara imza atmasını temenni ediyorum” diye konuştu.     

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler