Motosiklet iİe Hafif Ticari Araç Çarpıştı:

Batman merkeze bağlı Balpınar beldesi kavşağında motosiklet ile hafif ticari aracın karıştığı kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Batman şehir merkezi istikametinden Balpınar istikametine giden ismi ve plakası öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü ile karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 21 TH 194 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle yola savrularak ağır yaralandı. Kazada motosiklet kullanılamaz hale gelirken araçta ise maddi hasar oluştu.

Motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: Bir ağır yaralı

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine kaza yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin ardından, başından ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yeni asfalt yapılan yolda herhangi bir tümsek ya da uyarı levhasının olmamasının kazalara davetiye çıkardığını belirten mahalle sakinleri ise yetkililere seslendi.

Motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: Bir ağır yaralı

Bahri Tekin

“Herhangi bir ışıklandırma veya uyarı levhası yok”

Kazaya şahit olan mahalle sakini Bahri Tekin, “Dün yine aynı bu yolda kaza olmuştu. Taksi ile motosiklet kafa kafaya çarpışmıştı. Bu yola mutlaka bir kaç tane tümsek koyulması gerekiyor. Arabalar bu yolda 120-130 hız yapıyor. Tren kavşağında da herhangi bir ışıklandırma veya uyarı levhası yok. Kavşaktan gelenlerde dikkat etmedikleri zaman kaza oluyor. İki gündür burada iki kaza oluyor. Artık burada kaza görmek istemiyoruz. Yetkililerden ricamız en kısa sürede buraya bir çare bulmalarını istiyoruz.” diye konuştu.

Motosiklet ile hafif ticari araç çarpıştı: Bir ağır yaralı

Bilal Işık

“Bu kavşakta haftada bir mutlaka bir kaza oluyor”

Bir diğer mahalle sakini Bilal Işık ise şunları söyledi: “Dün sabah yine aynı burada kaza oldu. Araçlar kafa kafaya çarpıştı. Bugünkü kazada ise motor sürücüsünün durumu hiç iyi değil. Kazada ağır yaralandı. Burası Balpınar beldesine giden kavşaktır. Bu yolda herhangi bir tümsek ya da uyarıcı ışık yok. Araçlar çok hızlı gidiyor. Bu kavşakta haftada bir mutlaka bir kaza oluyor. Yetkililerden bu yola bir önlem almalarını talep ediyoruz.”

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler