Müdürüm Ocakbaşı Hizmete Girdi

Nam olsun kar olmasın sloganıyla ve lezzetli ızgara çeşitleriyle Müdürüm Ocakbaşı Turgut Özal bulvarı, İş bankası arkası, Milli eğitim müdürlüğü yanında hizmete girdi.

             İşletmeciliğini Başarılı iş adamı Alattin Ayaz’ın yaptığı Müdürüm Ocakbaşı geçtiğimiz hafta sonu hizmete girdi. Bugüne kadar farklı sektörlerde başarı bir şekilde isminden söz ettiren iş adamı Alaattin Ayaz, amaçlarının kalite, lezzet ve damaklarda tat bırakmak olduğunu belirtti. Ayaz : ’’ 3 deneyimli usta ve toplam 15 personelle Batmanlıların hak ettiği kaliteli hizmeti, lezzetli ızgara çeşitlerimizde sunacağız, tüm Batmanlı hemşerilerimi yeni açtığımız ızgara salonumuza davet ediyorum’’ dedi.  Özellikle kaburga ve kemikli kuşbaşı çeşitlerinde iddalı olduğunu belirten işletme yetkilileri, adana , ciğer, karışık, pirzola, yürek, dalak ve tavuk ızgara çeşitleriyle ürün yelpazelerinin çok geniş olduğunu belirttiler.
                Müdürüm ocakbaşı milli eğitim müdürlüğü yanında hizmete girdi, telefonla sipariş vermek isteyenler 0488 213 13 71 no’lu sipariş hattından siparişlerini verebilirler.

1 Yorum

Şehmus Üzüm

Şehmus Üzüm

23 Ocak 2020
Allah utandırmasın

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler