Mühürlü işyerine kumar baskını

Batman’da daha önce mühürlenen iş yerine yapılan operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 20 şahsa para cezası ve adli ile idari işlem başlatıldı.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, daha önce süresiz mühürlenen işyerine yapılan operasyonda kumar oynadığı tespit edilen 20 şahsa para cezası ve işyeri hakkında adli ile idari işlem başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada, “Görevlilerimizce yapılan çalışmalarda süresiz olarak mühürlü olan isimsiz işyerine giren şahısların tespit edilmesi neticesinde; kumar oynanması için yer ve imkân sağlama ve 1072 rulet, tilt, langırt, benzeri oyun alet ve makinaları hakkında kanun olaylarından dolayı adli işlemler neticesinde; 1 adet tombala makinası, 2 adet televizyon, 149 adet tombala kartı, 1 adet yansıtıcı kamera 1500 adet pul ele geçirildi.” denildi.

İşyerinde kumar oynadıkları tespit edilen 20 şahsa 259’ar TL’den toplam 5 bin 180 TL idari para cezasının uygulandığı ifade edilen açıklamada, işyeri hakkında kumar oynatmaktan adli ve idari işlem başlatıldığı kaydedildi. 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler