MÜJDECİ "BİRLEŞTİRİCİ VE HERKESİN PARTİSİ OLACAĞIZ"

DEVA PARTİSİNİN BASIN TURLARI SÜRÜYOR.

24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle Batman'daki yerel basın kuruluşlarını ziyaret eden DEVA Partisi Batman il yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor.

DEVA Prtisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, Merkez İlçe Başkanı Şehmus Yılmaz, Teşkilat İşleri Başkanı Vefa Kavşut,  Kurumsal İletişim, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Başkanı Adnan Kavuştur  yerel basın kuruluşları ziyareti kapsamında, Objektif Gazetesine  ziyarette bulundu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi  ile görüşen DEVA il yönetimi, tasarruf tedbirleri kapsamında alınan kararla yerel basına büyük haksızlık yapıldığını, bu konuda iktidar ile aynı görüşte olmadıklarını, DEVA Partisi olarak her zaman  yerel basının yanında ve detekçisi olduklarını belirtti. 

DEVA Partisi İl Başkanı Melik  Müjdeci, “ En son yayınlanan "Tasarruf Tedbirleri" genelgesnin basına bir darbedir. Bu genelgeyi desteklemiyoruz. Bu genelge ile yerel basın daha sıkıntılı bir dönem yaşayacak. Umarım kısa zamanda bu karadan vazgeçilir.  Ülkede bir sürü israf ve gereksiz harcamalr yapıldığını herkes görebiliyor. Ama söz konusu basın olunca tasarruf tedbirleri çne çıkarılıyor. Yerel basına tasarruf tedbirleri kapsamında verilmeyen bayram ilanları ile ne kadar tasaruf yapılabilir." dedi. Müjdeci konuşmasının devamında şunları söyledi. " DEVA Partisi olarak birleştirici olacağız. Ayrıştırıcı, ötekileştirici olmayacağız. Yani belli bir kesimin değil, herkesin partisi olma için mücadele ediyoruz. Başka partilerin devamı değiliz. Farklı görüşlerin olduğu bir partiyiz. Genel Başkanımız Ali Babacan'ın ekonomi bilgisi ve deneyimini ülkede bilmeyen yoktur. Ülkemizin ekonomi sorununu üstesinden çok rahat bir şekilde kalkacaktır. Ekonomide ülkenin özlediği güzel günleri DEVA Partisi iktidarı döneminde İnşallah tekrar göreceğiz." (Faruk ÇİFTÇİ)      

      

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler