Müjdeci; “Emeklilerimizin derdine deva olacağız”

Müjdeci; “Emeklilerimizin derdine deva olacağız”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci;

“Emeklilerimizin derdine deva olacağız”

Ali Babacan Genel Başkanlığı’ndaki DEVA Partisi, ilçe kongrelerine hazırlanırken, sivil toplum kuruluşu ziyaretlerini de sürdürüyor. Deva Partisi Batman İl Yönetimi, sivil toplum kuruluyu ziyaretlerini Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesiyle devam ettirdi.

EMEKLİLER DERNEĞİ BAŞARILI PROJELERİ HAYATA GEÇİRİYOR”

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi Başkanı Hüseyin Ekmen ile görüşen Deva Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci “Hayatlarının en güzel yıllarını çalışarak geçirdikten sonra emekli olan vatandaşlarımız açlık sınırının altında yaşıyor. Bugün yoksulluk sınırı 7 Bin 942 TL ve açlık sınırı 2 Bin 431 TL iken, en düşük emekli maaşı ise sadece 1.500 TL civarında. Hâlbuki gelişmiş ülkeler, emekli olan vatandaşlarının, hayatlarının son demine kadar maddi ve manevi olarak huzurlu geçirmeleri, dünyayı gezmeleri ve refah seviyelerinin yüksek olması için ciddi anlamda destek veriyor. Bizim emeklilerimiz ise adeta açlığa mahkûm ediliyor. DEVA Partisi ile iktidara geldiğimizde öncelikli işlerimizin başında emeklilerimizin maaşlarını iyileştirmek olacaktır. Günümüzde enflasyon, alım gücünde fahiş fiyatlar ve hayat pahalılığı en çok emeklilerimizi ve asgari ücretli çalışan vatandaşlarımızı etkiliyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Batman’da da iktidar partisiymiş gibi çalışacağız. Her gün alanlarda olup halkımızı dertlerini dinleyeceğiz.” dedi.

DEVA’YA BAŞARILAR DİLEDİ

DEVA Partisi Yönetimini ağırlayan Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen “Derneğimizde tüm siyasi partilerden üyelerimiz var. Emeklilerimiz ömrünün kalanını maddi ve manevi olarak huzur içinde geçirmeleri için maaşlarının düzeltilmesini istiyor. Birçok projeye imza atmamıza rağmen emeklilerimize daha iyi koşullar sunmak istiyoruz. Bunun içinde DEVA Partisinden de destek bekliyoruz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler