MÜSİAD 200 İş Adamını Batman'da Bir Araya Getirdi

MÜSİAD’ın düzenlediği bölgesel toplantıya bölge illerinden katılan iş adamları, yatırım ve istihdama yönelik çalışmalarda bulundu.

Müstakil ve Sanayi İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi tarafından bölge üyeleri arasında ticaretin arttırılması ve şubeler arasındaki iletişimin daha verimli olması amacıyla “Bölgesel İş Geliştirme Fuarı ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” temasıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

video

Toplantıya; MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları Hikmet Köse ve Kerim Altıntaş’ın yanı sıra bölge illerinde bulunan Batman, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Elâzığ, Mardin, Şanlıurfa, Van, Ağrı, Bitlis, Bingöl, Şırnak, Siirt ve Muş şube başkanları ile üyeleri katılım sağladı.

Batman’da üretim yaparak ülke piyasasına hizmet veren MÜSİAD üyeleri açtıkları stantlarla firmalarının tanıtımlarını yaptılar.

Fuar etkinliğin ikinci oturumunda Avukat Kerim Altıntaş, kişisel verilerin korunması kanununa ilişkin bir sunum gerçekleştirdi.

Yapılan toplantı hakkında açıklamalarda bulunan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaattin İraz, “MÜSİAD üyelerini bir araya getirip hem Batman’daki üyelerimizin ne iş yaptığı hem de gelen üyelerimizin ne iş yaptığı ile ilgili mini bir fuar alanı tertipledik. Bu fuar kapsamında üyelerimiz bir araya gelerek kendi aralarında ticaretlerini nasıl geliştirebileceklerini konuştular. Bu anlamda oldukça verimli bir toplantı gerçekleşti. Bu konuda gelen arkadaşlardan çok olumlu görüşler oldu. Bölgedeki üyelerimiz kaynaşmış oldular. Yaklaşık 200 üyemizi ağırladık. Genel başkan yardımcılarımızın da Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında küçük bir semineri oldu. Bu konuda da üyelerimizi bilinçlendirmiş olduk. Toplantının oldukça faydalı geçtiğine inanıyorum.” dedi.

Bu tür etkinliklerin yatırımcıların kaynaşması açısından çok önem arz ettiğini vurgulayan MÜSİAD Bingöl Şube Başkanı Ali Akbana, “Batman’da yapılan toplantıda tüm çevre illerden katılım sağlandı. Genelde Batman’ımızda imal edilen ürünlerle alakalı stantlar kuruldu. İmalatçıyla tüketiciyi bir araya getirdiğimiz bir noktadayız. Bu program çok verimli geçti. Her ay farklı illerde olmak üzere bu toplantıları yapıyoruz. Yerel dinamikleri kalkındırmak için çok verimli oluyor. İnşallah memleketimize güzel işler yapma gayretindeyiz.” diye konuştu.

MÜSİAD üyeleri de böylesi bir program tertipledikleri için MÜSİAD Batman Şubesine teşekkür etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler