MÜSİAD BATMAN BURSA (GİK) TOPLANTISINDA

MÜSİAD BATMAN, 104. GİK TOPLANTISINDAYDI

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şube Başkanı İraz, 104. Genel İdare Kurulu Toplantısında görüşülen güncel ekonomik gelişmelerin yanında Otomotiv Sektöründeki gelişmelerle ve Yeşil Dönüşüm ile ilgili fikirlerini paylaşarak sektörün geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
 
Başkan Aladdin İraz; “Dünya ticareti, yeni bir döneme hızlı bir giriş yapıyor. İçlerinde ülkemizin de bulunduğu gelişmiş ülkeler, enerjide petrol ve türevi ürünlerin kullanımını kademeli olarak sona erdirmek ve karbon salımını sıfır düzeyine indirmek için sanayide devrimsel bir “yeşil dönüşüm” başlattılar “Salınan zararlı gazların, aşırı betonlaşmanın, tarım alanlarının daralmasının, temiz su kaynaklarının azalmasının ve daha birçok çevresel problem, tüm dünyada olduğu gibi bizim de gündemimizdedir. Korumakla yükümlü olduğumuz bu güzel gezegenimizin kıymetini idrak ederek gelecek nesillere karşı borçlu olduğumuzu unutmamalıyız” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler