MÜSİAD BATMAN’IN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MÜSİAD BATMAN’IN 6.OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD)Batman Şubesinin 6. Olağan Genel Kurul Toplantısı MÜSİAD Genel başkanı Nail Olpak, DEİK başkanı Nail Olpak, AK parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Şube başkanları ve Kamu kurum ve STK temsilcilerinin katılımıyla Bahçeşehir kolejinde gerçekleştirildi. Yapılan genel kurulda Başkan Suad Özdemir görevi Alaattin İraz’a devretti.

Genel kurul Açılış Konulmasını Yapan Şube Başkanı Suad Özdemir, Konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Özdemir, MÜSİAD’ı Batman’da kurdukları tarihten bugüne kadar yaptığı faaliyetlerden bahsederek, MÜSİAD’ın Önemine ve Ülkeye kattığı değerleri anlattı. Konuşmasının sonunda Başkanlığı boyunca kendisine Destek olan arkadaşlarına teşekkür ederek, yol arkadaşlarından helallik istedi.

Toplantıda Genel Başkan Abdurrahman Kaan ve DEİK Başkanı Nail Olpak ’ta birer konuşma yaparak Genel Kurulun hayırlara vesile olmasını diledi.

MÜSİAD Genel Kurul Toplantısının İkinci Bölümünde Önce Divan heyeti tekliflerinin alınmasının ardından divan seçimleri gerçekleştirildi. Divan heyetinin belirlenmesinden sonra MÜSİAD Batman şubesinin 2018 ve 2019 yıllarında yapılan Faaliyetlerin raporları, 2019 ve 2020 yılları Faaliyet planları, 2018 ve 2020 yılı Hesap tablosu ve tahmini bütçenin okunmasının ardından oylamaya geçildi.

Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda Şube Başkanlığına Alaattin İraz seçildi.

Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyeliğine; Alaattin İraz, İrfan Özdemir, Abdulmetin Altun, Murat Özcan, Hasan Kılıç, Abdürrahim Müjdeci, Veysel Önal, M. şirin Oğuz, Ahmet Şen, Bengin Özdemir seçildi.

Yapılan oylamada Denetleme kuruluna asil üyeliğine; denetleme kurulu başkanlığına Cuma Dişikırık Adil Duman, Fırat Tunç, Seçildi

Son olarak Genel Kurulun Kapanış konuşmasını yapan MÜSİAD Batman şube Başkanı Alaattin İraz daha önce yapıldığı gibi bundan sonra da kurucu Başkanımız Suad Özdemir’in bıraktığı yerden görevi layıkıyla yapmak için gereken çabayı gösterecez, yönetim kurulu üyelerimiz ve üyelerimizle ilimizin kalkınması için elimizden geleni yapacağız. Bu vesile ile 6.Olağan Genel kurul toplantımıza katılan Değerli konuklara ve üyelerimize Teşekkürlerimi sunarım. Genel Kurul sonuçlarının hayırlı olmasını dilerim. Dedi.

 

Programın Sonunda MÜSİAD Genel Başkan’ı Abdurrahman Kaan başkanlığı devreden Suad Özdemir’e Teşekkür Plaketi takdim etti.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler