MÜSİAD Genel Merkez Kurulu Yapıldı

Batman Şube Başkanı Aladdin İraz ve üyeler kalabalık bir heyetle Genel kurul Toplantısına katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurul toplantısı İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Abdurrahman Kaan Genel Kurulda görevi yeni MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya devretti.
 
Batman Şube Başkanı Aladdin İraz ve üyeler kalabalık bir heyetle Genel kurul Toplantısına katıldı. Genel kurul toplantısı hakkında bilgiler aktaran Aladdin İraz, MÜSİAD Genel kurul toplantımızın başta ülkemiz olmak üzere tüm iş dünyasına hayırlar getirmesini temenni ediyor, Yeni seçilen genel başkanımız Mahmut Asmalı beye muvaffakiyetler diliyorum. Uzun zamandır beraber çalıştığımız Abdurrahman Kaan beye hizmetlerinden dolayı şahsım ve şubem adına teşekkür ediyorum. Gelecek süreçte yeni seçilen Genel başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle beraber memleketimize fayda sağlayacak güzel hizmetler yapmayı planlıyoruz. dedi.
 
 
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 26. Olağan Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulundu.
 
“Bayrağı, hep birlikte daha ileriye, daha yükseğe taşıyacağız”
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “MÜSİAD gerçek anlamda ülkenin tamamını kapsayan bir sivil toplum kuruluşu olarak görüyoruz. Sizler istikametini bozmaz ülkeye ve millete karşı sorumluluklarınızı unutmazsanız bu kutlu yürüyüşü durmaya kimsenin gücü yetmez. Ülkemizin ticaret ve yatırım alanındaki küresel iddialarını hayata geçirme hususunda MUSİAD ile önümüzdeki dönemde daha yakından çalışmayı planlıyoruz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine inşallah sizlerle birlikte ulaştıracağız” dedi.
 
Mahmut Asmalı, Genel Kurulun kapanış programında yaptığı konuşmada, “31. Yılımızı geride bırakırken, Türkiye’mizin ekonomik ve sosyal gelişmesinde, küresel bir oyuncu olmasında, MÜSİAD’ımız çok önemli bir görev üstlenmiştir. Kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm genel başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, yurt içi ve yurt dışı şube yönetimlerimize, tüm üyelerimize ve emektar çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Asmalı sözlerine şöyle devam etti:
 
“MÜSİAD’a 2006 tarihinde bir nefer olarak üye olan, 4 genel başkanla çalışan, sektör kurullarında, yönetim kurullarında ve başkan vekilliği görevlerinde bulunan bir kardeşiniz olarak, tüm şubelerimizin ve yönetim kademelerimizin mutabakatı sonucunda, genel kurulumuzun da onayı ile devraldığımız bu bayrağı, inşallah hep birlikte daha ileriye, daha yükseğe taşıyacağız ”dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler