MÜSİAD’DAN RAMAZAN VE BAYRAM YARDIMI

MÜSİAD’DAN RAMAZAN VE BAYRAM YARDIMI

Müstakil Sanayici ve iş adamları Derneği (MÜSİAD) Batman, ihtiyaç sahibi 200 aileye Ramazan ayı için Erzak ve Giyim yardımıyaptı.
 
MÜSİAD Batman birlik, beraberlik ve dayanışma ayı Ramazan’da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayıp, Ramazan ve Bayram ihtiyaçlarını karşılamak üzere 200 aileye 100 TL değerinde Alışveriş çeki Dağıttı. Batman’da bulunan Büyük bir Alışveriş merkeziyle yaptığı anlaşmayla yardıma muhtaç aileler Gıda ve Giyim gibi her türlü ihtiyaçlarını giderebilecek.
Konu ile alakalı açıklama yapan MÜSİAD Batman Şube Başkanı Alaaddin İraz, ilimizde yardıma muhtaç olan aileleri unutmayıp her yıl geleneksel olarak yaptığımız Yardımları bu Ramazan ayında da muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Sadece ramazanlarda değil her zaman yardımlarımızı yapmalı ve onları gözetmeliyiz. Bu vesile ile yardımların yapılmasına vesile olan Tüm üyelerimize teşekkür Eder, Tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı Tebrik Eder, Hayırlara vesile olmasını dilerim. Dedi

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler