OBJEKTİF YAZARI DOKUR'UN YENİ KİTABI ÇIKTI

Objektif Gazetesi yazarlarından Gülçin Tüzel Dokur’un “Tarçın Kokulu Kahve” adlı kitabı okurlarla buluştu.

YAZAR DOKUR’UN YENİ KİTABI ÇIKTI

Objektif Gazetesi yazarlarından Gülçin Tüzel Dokur’un  “Tarçın Kokulu Kahve” adlı kitabı okurlarla buluştu.

Yazarın daha önce “Aşkın Gölgesinde Yaşamak”,  “Sararmış Güz Yaprakları” ve “Anılar Beldesi” adlı eserleri yayınlanmıştı. Son olarak raflarda yer almaya başlayan“Tarçın Kokulu Kahve” adlı kitabı, yazarın kendisine ait olan Güvercin Yayınevi’nden yayımlandı.

YAZAR DOKUR KİTAP FUARINDA

İstanbul – Tuzla Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek kitap fuarı 12 – 21 Kasım 2021 tarihlerinde Tuzla Marina’da gerçekleştirilecek.

Kitap fuarına, Yazar Gülçin Tüzel Dokur kendisine ait Güvercin Yayınevi standı ile katılım sağlayacak ve okurları ile hem söyleşi yapacak hem de imza verecek.

YAZAR DOKUR'U ZİYARET ETTİK

4. Tuzla Kitap fuarında stant açan, Objektif gazetesi Yazarımız Gülçin Tüzel Dokur'u Objektif Gazetesi adına Gazetemizin İmtiyaz Sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Yüksel Çiftçi  ziyaret etti. Yüksel Çiftçi "Yazarımız Gülçin Hanımı fuarda ziyaret ettik. Dokur'un yeni çıkarmış olduğu ' Tarçın Kokulu Kahve ' adlı kitabını da imzalatıp, tarçın kokulu kahvesinden aldık. Misafirperverliği ve sıcak sohbeti için kendisine teşekkür ediyorum.

Objektif Gazetesi olarak Yazarımız Gülçin Tüzel Dokur'a başarılarının daim olması temennisiyle, yeni kitabının şans ve uğur  getirmesini diliyoruz." dedi.  

“TİTİZ ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK”

Gülçin Dokur Tüzel yeni çıkan kitabı ve kitap fuarı ile ilgili şu açıklamada bulundu.

Dokur “İnsanın kendi yayınevinden çıkan ilk kitabının heyecanı ve telaşı farklı oluyor. Her detayı atlamamak, sizlere kaliteli ve iyi hizmet sunabilmek için çok titiz bir çalışma gerçekleştirmeye çalıştık. Bu kitabımın yazımı üç yıl sürdü.

Saniyeler sonra ne olacağını bilemeden hayaller kurarız. Bazen hayallerimizin gerçekleştiğini sanırken, olaylar sizi başka gerçeklere götürür. Bu kitabımda yine tutkulu bir aşk, farklı hayatlar, olaylar zinciri… Elinizden bırakamayacağınız heyecan dolu bir kitap.
Tüm dostlarımızı, okurlarımızı ve kitap sevenleri kitap fuarındaki standımıza bekliyoruz. Sizlerle tanışmak ve sohbet etmek için…”

Kitap Fuarı 12-21 Kasım 2021 tarihlerinde,  10.00-20.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak. (Faruk Çiftçi)

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler