OGANSİA BATMAN ŞUBESİ AÇILDI

Türkiye'nin yerli takviye edici gıda firmalarından birisi olan Ogansia'nın, Batman satış noktası açıldı.

Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN tarafından Batman’a kazandırılan mağazada takviye edici gıdalar, içecek grubu, kozmetik ürünleri ve dezenfektanların satışı gerçekleştiriliyor.

Ogansia İş Ortağı Fatma Gül AKMAN yaptığı açıklamada; ‘’ Merkezi Bursa’da olan firmamız tamamlayıcı tıp alanında hizmet vermektedir. Yönetim kurulu başkanı Yunus Emre Ogan , Uludağ Üniversitesi ve Tübitak iş birliğiyle üretim çalışmalarına devam ediyor. Gıda takviyeleri, dermokozmetik ürünler, temizlik malzemeleri, kahve /çay ve medikal ürünleriyle Türkiye’de 200’den fazla satış noktası bulunan Ogansia, 30 ülkeye de ihracat yapmaktadır. Sağlığa yatırım yapmanın önemli olduğu günümüz şartlarında hayat kalitesini arttırmak ve gelecek nesillere bu bilinci kazandırmak istiyoruz. Ekim ayında açtığımız mağazamız da Kahve ikramımız ile sağlıklı yaşama ve sağlıklı yaşlanma adına konuşabiliriz. Belde mahallesi TPAO bulvarı üzerinde (sadık künefe yanı) olan mağazamıza tüm Batman halkını bekliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.

 

Mağaza müdürü Afşin YILDIZ ise geniş bir ürün yelpazesine sahip olduğunu belirtirken şu açıklamada bulundu;’’ Kozmetik, parfüm ve temizlik ürünlerimiz de bulunmaktadır. Günümüzde gıda takviyeleri çok tercih edilmektedir. Şu dönemde herkesin kullanması gerekmektedir. Dünya ve ülkemiz korona virüsü tehdidi ile karşı karşıya. Bu anlamda firmamızın gıda takviyeleri çok etkili. Bağışıklık sistemi için oldukça yararlı, modern tıbbın çaresiz kaldığı yerde Ogansia devreye giriyor. Birçok bakteriye yönelik etkili olan el dezenfektanları bulunmaktadır” dedi.

Ogansia Batman satış noktası TPAO bulvarı sadık künefe yanında hizmete girdi. (Faruk Çiftçi)

 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler