Oğlu FETÖ mağduru annenin 'adalet' beklentisi

FETÖ/PDY'nin kumpasları sonucu 17 yaşındayken cezaevine konulan Hüseyin Günay'ın yaşlı annesi, yeniden yargılanma talebinde bulundu.

FETÖ/PDY’nin polis ve yargı ayağı tarafından İslami bir hayat sürdüğü için kendisine kurulan çeşitli kumpaslar sonucu 17 yaşında cezaevine konulan Hüseyin Günay’ın ailesi adalet bekliyor. 30 yıl hapse mahkûm edilen Günay, 23 yıldır halen cezaevinde tutuluyor.

Oğlunun FETÖ mağduru olduğunu söyleyen 74 yaşındaki Gülistan Günay, gözyaşları içerisinde ilk kez İlke Haber Ajansı’na konuşarak, adalet istediği oğlunun yeniden yargılama yoluyla suçsuzluğunun ortaya çıkacağını söyledi.

"Yaşlı halimle yıllarca cezaevi cezaevi dolaştım"

Cezaevine konulan çocuk yaştaki oğlunun FETÖ’nün polisleri tarafından çok sayıda işkencelerden geçirildiğini belirten Günay, "Allah zalimlere ve hainlere hakkımızı bırakmasın. Oğlum 23 yılı aşkındır cezaevindedir. Oğlum 17 yaşındayken kendisine kurulan komplolarla cezaevine konuldu. Çocuk yaştaki oğluma çok sayıda işkence yapıldı, eziyet ve cefa çekti. Ben bu yaşlı halimle yıllarca cezaevi cezaevi dolaştım. Şimdiye kadar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bizim için hiçbir şey yapmadı." dedi.

"Bu haksızlık ve zulüm değil midir?"

23 yıldır cezaevine gidip geldiğini söyleyen Günay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki göstererek, "Bu haksızlık ve zulüm değil midir? Allah hakkımızı bırakmasın. Oğlum gençlik yıllarını cezaevinde geçirdi. Bizlerede yazık değil mi? Bu yaşımda 23 yıldır cezaevlerine gidip geliyorum. Erdoğan, eroin satan, kötü işler yaparak cezaevine girenleri bırakıyor ama sadece İslami yaşantısından dolayı çeşitli kumpaslar kurularak cezaevine konulan oğlum halen cezaevindedir. " diye konuştu.

"Bizler adil bir yargılama istiyoruz"

Artık adalet istediklerini ifade eden Günay, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bunlar ve aileleri yazık değiller mi? mahkûmların aileleri cezaevleri önünde perişan oldular. Eşim oğlumun hasretiyle kahroldu ve ahrete göç etti. Benim oğlum dinini yaşamaktan başka ne suç işlemiş ki? Oğlumun 7 sene mahkemesi devam etti ve ardından ceza verdiler. Bizler adil bir yargılama istiyoruz. Oğlumun suçsuz yere onca yıldır cezaevinde olması yeter değil mi? Allah hakkımızı bırakmasın. Sadece oğlum değil, diğer tüm mahkûmların aileleri perişan oldular."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler