Öğrenci taşımacılığında Korsan’a müsaade edilmeyecek

Öğrenci taşımacılığında Korsan’a müsaade edilmeyecek

Batman Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma ve Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri, Batman’da bulunan Okul Servis Taşımacılığı yapan firma sahipleriyle bir araya geldi.

Okul servis araçlarının 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında daha sıkı denetleneceği ve denetimlerde okul, kamu kurumlarının yanı sıra velilerin de destek vereceği belirtildi.

 Yolcu taşımacılığı ve şoför esnafının trafikte uyması gereken kurallar, firmaların bulundurması gereken evraklarla ilgili sunumun ardından Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Veysi Güney, yapılması gereken konuları anlattı.

KORSANA İZİN VERİLMEYECEK

Güney, Batman Belediyesi, Trafik Şube Müdürlüğü, Jandarma ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile orta çalışarak kesinlikle korsan taşımacılığa izin verilmeyeceğini, bundan dolayı firmaların da yönetmeliğe uyarak gerekli belgelerin yanı sıra trafik işaret ve işaretçilerine, trafik kurallarına uymalarını, fazla yolcu almamalarını, kurumlarla sürekli irtibat halinde bulunmaları gerektiğini söyledi.

FİRMALARA UYARI!

Güney: “Çocuklarımız için iyi kaliteli servis taşımacılığı yapılması adına bir araya geldik. Korsan taşımacılığının önüne geçmek, velilerin sorunlarına çözüm arayışı için toplantı yapıldı. Kurumlarımızla öğrenci taşımasına yönelik sıkı bir denetim yapacağız. Kesinlikle yönetmeliğe aykırı hareket edilmesi halinde bunlara müsaade etmeyeceğiz. İleriki zamanlarda tekrar bir araya geleceğiz” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler