Öğretim görevlisine veda yemeği

Öğretim görevlisine veda yemeği

Batman Üniversitesinden emekli olan Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu için veda yemeği verildi.

 

Batman Üniversitesinden emekli olan Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu için Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahattin İşcan tarafından verilen veda yemeği, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş’un katılımı ile düzenlendi.

Batman Üniversitesi merkez kampüste düzenlenen veda yemeğine Rektör Durmuş’un yanı sıra üniversitenin akademik ve idari personeli ile aileleri katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen veda yemeğinde konuşan Rektör Durmuş, “Üniversitemizin gelişmesinde büyük emekleri olan Burhan Zorluoğlu’na, gecikmeli olarak düzenlenen veda yemeğinde bulunmaktayız. Üniversitemize katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum. Emeklilik yaşamında kendisine ve ailesine sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ayrıca programı organize eden Bahattin İşcan’a ve programa iştirak edenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Veda yemeğinde konuşma yapan Öğretim Görevlisi Burhan Zorluoğlu, “Bu etkinlikle pek çok dostla bir araya geldim. Başta Rektörümüz olmak üzere programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim.” diye konuştu.

Veda yemeğini düzenleyen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bahattin İşcan, Burhan Zorluoğlu’nun kendilerinin yetişmesinde büyük katkıları olduğunu ifade ederek, “Kendisine ve ailesine emeklilik yaşamında sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim” şeklinde konuştu

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler