Okul Sporları toplantısı yapıldı

Okul Sporları toplantısı yapıldı

Kültür Merkezi Konferans Salonunda yapılan toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kültür ve Turizm Müdürü M.İhsan Aslan’lı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Burak Eren,  Okul Müdürleri, idareciler ve Beden Eğitimi öğretmenleri katılım sağladı. Her yıl yapılan Okul sporlarında lisanslı aktif sporcu sayısının arttığı belirten Spor Eğitim Uzmanı Gökhan Aslan, aynı başarının devam etmesi için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

“BU İŞİN MİMARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİDİR”

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılında Okul Sporlarında yine önceki yıllarda olduğu gibi başarı çıtasının artması temennisinde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, bu işin asıl mimarlarının beden eğitimi öğretmenleri olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren yaptığı açıklamada; “Okul sporları faaliyetlerinin etkinliği verimli bir şekilde sürdürebilmesi bizim için çok önemli. Okul sporları eğitim öğretim yılı içerisinde İl Müdürlüğümüz ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikte gerçekleştirdiği güçlü bir spor organizasyonudur. Okul sporları faaliyetleri ülkemizde bulunduğu gibi ilimizde de çok kapsamlı bir olgudur. Daha önce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen okul sporları daha sonrasında Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğüne devredilen bir çalışmadır.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE İLK 10’DAYIZ”

Türkiye’de ilk 10’da olduklarını belirten İl Müdürü Halil Eren, bu organizasyonu sürdürmek için daha çok çalışmaya ihtiyaçlarının olduğunu söyledi. Eren açıklamasının devamında şunları söyledi; “Batman Türkiye genelinde okul sporlarında iyi bir noktaya geldi. İyi bir yerde olmasının sebebi ise Beden Eğitimi öğretmenlerimizin ve idarecilerimizin zor şartlar altında çocukları spora yönlendirmesidir. Batman okul sporlarında Türkiye genelinde ilk 10 içerisindedir. Bu başarı sizlere aittir. Sizleri canı gönülden kutluyorum. 2017-2018 eğitim öğretim yılında da başarı çıtamızın yükselmesini bekliyor ve her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini isteriz.” 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler