Batman Umut Kervanı’ndan Radyo ve Gazetemize ziyaret

Batman Umut Kervanı yeni yönetimi Gazetemizi ziyaret ederek, faaliyetleri ile ilgili bilgi verdi.

İnsani Yardım Eğitim ve Kültür Derneği Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Mehmet Ali Işık, Başkan Yardımcısı Ramazan Doğu ve Genel Sekreter Faysal Rüzgar’dan oluşan Batman Umut Kervanı heyeti gazetemizi ziyaret ederek faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

RadyoYüksel Genel Yayın Yönetmeni Yahya ÇİFTÇİ tarafından ağırlanan Umut Kervanı heyeti, Umut Der Gıda Bankası’nın kongrede hem isim hem de yönetim değişikliğine gittiğini belirttiler.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette BM-GYC Genel Sekreteri Veysi Demir’de hazır bulundu.

 

Çalışma ve faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Batman Umut Kervanı Genel Başkanı Mehmet Ali Işık, yardım için 12 bin’in üzerinde yardıma muhtaç kayıtları olduğunu ve bunların durumlarına göre kategorize edilip yardım yapıldığını söyledi.

Batman Umut Kervanı olarak, amaçlarının fakir muhtaçlar ile yardımseverler arasında köprü olduklarını ve bu amaçla çalıştıklarını belirten Işık, “Geçen yıl Ramazan ayında 2 bin aileye koli yardımı yaptıklarını bu yıl Ramazan’da 5 bin koli yardımı yapmak amacında olduklarını ve yardımseverlerden de katkı bekliyoruz. Birlikte yardıma davet ediyoruz” dedi.

Mart ayı faaliyetleri ile ilgili bilgi veren Işık, “Mart ayında 59 aileye 10 bin 660 TL ve 16 Suriyeli aileye de 5 bin 100 TL nakdi para yardımı yaptık. Gıda olarak; 50 aileye 4 bin 200 TL tutarında gıda paketi ve 30 yetim aileye bin 800 TL tutarında kırmız et yardımında bulunduk. Giyim olarak ta; 15 aileye toplamda Bin 500 TL yardımda bulunduk. Mart ayında toplamda 170 aileye 23 bin 260 TL tutarında yardımda bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yahya ÇİFTÇİ de, Batman Umut Kervanı’nın yeni yönetiminin halkımıza hayırlı olması temennilerini diledi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler