‘Operasyon Kürtlere karşı değil’

‘Operasyon Kürtlere karşı değil’

Siyasetçi-İşadamı ve sivil toplum aktivisti Osman Bağaç, TSK’nın Suriye’nin Kuzeyine gerçekleştirdiği operasyona değindi.
 
Barış Pınarı’nı değerlendiren Bağaç, “Bu operasyon Kürtlere değil, Kürtlerin adına emperyalistlere maşalık yapan bölgemizde küçük parçalara ayrılmış ülkeler yaratıp büyük İsrail projesine hizmet eden terör gruplarına yöneliktir” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın tarihi yerler, sivil yerleşim yerleri, ibadet alanları ve camiler, her türlü sivil yerleşim alanlarına İslami anlayışla hassasiyetle yaklaşım emrini verdiği ‘Barış Pınarı’ operasyonunun gelecek ve uzun vadede önemli bir askeri harekat olduğunu vurgulayan Osman Bağaç, “Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleri ile gösterilen hassasiyetle devam eden operasyon ülkemizi Suriye’yi İran’ı kısaca tüm islam alemini tehdit eden grupların yok edilmesi amaçlanıyor. Operasyondan sonra başta Kürtler olmak üzere, Suriye’den göç eden kardeşlerimiz kendi topraklarına dönecek ve yeniden bir yaşam inşa edecekler. PYD ve diğer terör gruplarının boyunduruğunda yaşayan Kürtler, Araplar hatta Hıristiyanlar ve tüm diğer gruplar özgürleşince daha iyi duruma kavuşacak” dedi.
 
‘MÜLTECİLER İÇİN EVE DÖNÜŞ YOLU AÇILACAK’
 
Operasyonla birlikte Suriyeli mültecilerin evlerine dönüş yolunun açıldığını ifade eden Bağaç, “TSK’nın operasyonu başarılı bir şekilde tamamlandığında Suriye daha da istikrarlı hale gelecek. Herkes kendi ülkesinde başkasının hegemonyasında olmayacak ve ülkemizin birliğine karşı planlanan tüm projelere hançer gibi saplanacak” bu mücadelemizin artık NATO’nun ülkemize karşı takındığı iki yüzlü yaklaşımını millet ve devlet olarak çok iyi düşünüp basiretle karşı durmanın elzem olduğunu biliyoruz, mevcut hükümetimizin ve devlet organlarımızın NATO’nun sovyetlerin dağılmasından sonra rengini kırmızıdan yeşile çevirmesini çok iyi bilmemiz yetmiyor buna karşı imanı bir anlayışla hareket etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler