Örnek Yerleşim Yerleri Kurulacak

Ak Parti Batman il Başkanı Av.Akif Gür, seçim manifestosu ve 31 Mart seçimleriyle ilgili açıklamada bulundu

31 Ocak Perşembe günü Ankara Spor Salonunda yapılan Ak Parti seçim manifestosu ve aday tanıtım toplantısına katılan Ak Parti Batman il Başkanı Av.Akif Gür, seçim manifestosu ve 31 Mart seçimleriyle ilgili açıklamada bulundu:

 

“Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifi ve açıklamasıyla geçtiğimiz Perşembe günü seçim manifestomuz ilan edildi, coşkulu ve yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantımızda manifestomuzdaki 11 maddelik başlık, ayrıntılarıyla birlikte kamuoyuyla paylaşıldı.  Partimizin, yeni dönemde insan merkezli yürüteceği hizmetlerin ilkeleri şu şekilde olacaktır:

1- ŞEHİR PLANLARI uzun vadeli ve hakkaniyete uygun şekilde hazırlanacak.

2-ALTYAPI VE ULAŞIM sorunları tüm şehirlerimizde tamamen çözülecek.

3-KENTSEL DÖNÜŞÜM çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek.

4-BENZERSİZ ŞEHİRLER anlayışıyla şehirlerimiz kendi hikayelerine uygun şekilde geliştirilecek.

5-AKILLI ŞEHİRLER uygulamalarıyla teknolojinin tüm imkanları insanımızın ve şehirlerimizin emrine sunulacak.

6-ÇEVREYE SAYGILI ŞEHİRLER ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız tüm varlıklarla uyum gözetilecek.

7-SOSYAL BELEDİYECİLİK çalışmalarına önem verilerek doğrudan insana dokunan hizmetler ve projeler yaygınlaştırılacak.

8-YATAY ŞEHİRLEŞME ile tabiatla bütünleşen, aile, mahalle ve komşuluk kültürünü ihya eden örnek yerleşim alanları kurulacak.

9-HALKLA BİRLİKTE YÖNETİM ilkesiyle, şehirle ilgili tüm önemli kararlar orada yaşayanlarla birlikte alınacak.

10-TASARRUF VE ŞEFFAFLIK hassasiyetiyle belediyelerin kaynakları hem doğru hem de açık şekilde kullanılacak.

11-DEĞER ÜRETEN ŞEHİRLER ile kültür ve ekonomi başta olmak üzere her alanda hayat kalitesini yükseltecek yaklaşımlar geliştirilecek.

Milletimizin ve dolayısıyla Batmanlı hemşerilerimizin, inşallah yönetimini emanet edeceği AK Partili Batman Belediyesi’nde, işte bu 11 başlıkta ifade ettiğimiz ilkeler çerçevesinde hizmet vereceğiz.

 

31 Mart seçimlerinin demokrasi şöleni şeklinde geçmesini temenni eden Başkan Gür; geçtiğimiz yıllarda üst üste çok büyük saldırılara maruz kalan ülkemizin istikrar ve güven ortamının devamına, her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Darbe çığırtkanlığı yapan, asmayı, kesmeyi, zehirlemeyi hesap eden siyaset anlayışının dönemi inşallah 31 Mart’ta tamamen kapanacaktır. Milletimizin tehdit siyasetine değil, hizmet siyasetine ihtiyacının olduğu unutulmamalıdır.

Seçim yarışının, iftira, yalan,hakaret,husumet,tehdit değil, plan,proje ve hizmet etrafında şekillenmesi en büyük temennimizdir.

Ak Parti olarak kendi seçim kampanyamızı da bu çerçevede “Memleket İşi Gönül İşi” diyerek yürüteceğiz. Batmanımızı Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Ak Belediyecilikle inşallah buluşturacak ve memleketimizi çok daha ileri bir seviyeye taşıyacağız. Bu vesileyle Seçimlerin şimdiden memleketimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm Batmanlı hemşerilerime saygı,sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi..

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler