OTOBÜSTEN İNDİ SİLAHLA VURULDU

TAKİP EDİLEN YOLCU OTOBÜSTEN İNDİĞİ GİBİ VURULDU

Manavgat'ta otogar kavşağında yolcu otobüsünden  inen bir kişi, otobüsü takip eden bir araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti.
 
 
Batman – Antalya seferini yapan otobüste yolculuk yapan Nazmi Kaplan (44) silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.
 
     Antalya seferini yapan otobüse Bismil’de binen 44 yaşındaki Nazmi Kaplan adlı yolcu, Manavgat otogar kavşağında indiği sırada, otobüsü arkadan takip eden araçtaki şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı.  
 
Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Nazmi Kaplan. adlı şahsın olay yerinde yaşamını yitirdiği bildirildi.
 
Nazmi Kaplan’ın cenazesi, Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibinin yaptığı incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesine kaldırıldı.
 
 
YOLCULAR OTOGARA YÖNLENDİRİLDİ
 
Otobüste yolculuk yapan ve kazanın ardından otobüsten inen yolcular, başka bir otobüse aktarılmak üzere Manavgat Otogarına gönderilirken, otobüs Manavgat Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Nazmi Kaplan’ı Bismil de yakın yerlerde oturdukları için şahsen tanıdığını söyleyen otobüs şoförü Zeki Bayındır " Her ikimiz de Diyarbakır Bismilliyiz. Ben şahsen tanıyorum Kaplan ailesinden olduğunu biliyorum. 5-6 ay önce Bismil'de bu arkadaşın ailesi ile bir başka aile arasında alacak-verecek meselesinden dolayı bir olay yaşandı. Karşı taraftan 1 kişi öldürüldü. Bu olayın nedeni bu kavga olabilir. Yani kan davası olabilir. Sanırım bizi Diyarbakır’dan buraya kadar takip etmişler. Çünkü yolcu indikten 10-15 saniye sonra silah sesleri duyuldu” dedi.
 
Hayatını kaybeden Nazmi Kaplan’ın Manavgat’ta ikamet ettiği, inşaatlarda boyacılık yaptığı ve 4 çocuk babası olduğu bildirildi. (Haber Merkezi)
 

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler