Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı

Batman’da bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu bir kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Batman’da bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 21 yaşındaki bir genç ölürken, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Kuyubaşı (Cegeluwe) köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Batman merkezden köye gitmekte olan Sinan Arslanoğlu (22) yönetimindeki 34 YL 6490 plakalı otomobil, sürücüsünün virajı alamayıp direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

Taklalar atarak yaklaşık 40 metrelik şarampole yuvarlanan otomobil içerisindeki S.K., S. A., M.V. ile F.K. yaralandı. Yaralılar kazayı gören köylülerin yardımıyla, otomobilin içerisinden çıkarıldı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan 3’ü ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine, durumu ağır olan 21 yaşındaki Fatih Kurtay ise kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan yaralı Fatih Kurtay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kurtay’ın cenazesi otopsi işlemleri için Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobilin kullanılmaz hale geldiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Köy yolunun çok tehlikeli olduğunu ve daha kötü kazaların da yaşanabileceğini söyleyen köy sakinlerinden Faysal Gönülaçar, yetkililerin buna önlem alması gerektiğini belirtti.

Gönülaçar, “Sürekli kazayla burun burunayız. Çok keskin bir virajımız var ama bir levha dahi yok. Yetkililerden bu yolu düzeltmelerini istiyoruz. Her an her şey olabilir. Biz arabamızla geçtiğimiz zaman o tehlikeyi yaşıyoruz. Bugün de araba kazası oldu. Onun için bir an evvel yolumuzun yapılmasını istiyoruz.” dedi.

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler