ÖZDEMİR "BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLSUN"

Batman Millervekili Ziver Özdemir Kadir Gecesi Mesajı yayımladı.

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in Kadir Gecesi Mesajı
 
Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Kadir Gecesi'ne ilişkin yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.
"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise, Cehennem ateşinden kurtuluş olan Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
14 asırdan bugüne Müslümanlara ve tüm insanlığa rehber olan, ufkumuzu aydınlatan, hayatı güzelleştirecek, sorunların çözümüne ışık tutacak en büyük değer olan Kur’an-ı Kerim bu gece indirilmeye başlamıştır. 
 
Maddi ve manevi pek çok hikmet ve rahmeti, bereket ve mağfireti bünyesinde barındıran Ramazan Ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır.
 
Rabbimden mübarek Kadir Gecesinde yapacağımız dua ve ibadetleri kabul buyurmasını, bizleri Ramazan Bayramına ulaştırmasını niyaz ediyor ve bu mübarek gecenin Müslümanların birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını temenni ediyorum.
 
Bu duygu düşüncelerle başta Batmanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm islam aleminin hatta insanlığın Kadir Gecesini tebrik ediyor, herkese sağlık, sıhhat ve afiyet dilerken korona virüs pandemisinin bir an önce son bulmasını  Yüce Rabbimden niyaz ediyorum."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler