ÖZDEMİR "KORONAVİRÜS TEDBİRLİ BAYRAM OLACAK"

ÖZDEMİR "KORONAVİRÜS TEDBİRLİ BAYRAM OLACAK"

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir Ramazan Bayramı Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.
 
Özdemir yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi. "Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ı, coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
 
Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu, paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı günleridir.
 
Bu yıl Ramazan Bayramı önceki bayramlardan biraz farklı olarak, tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de devam eden Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında,  vatandaşlarımızın korunması adına Hükumetimizin almış olduğu tedbirlerin uygulanacağı bir bayram olacak.
 
Akrabalarımız, sevdiklerimiz, komşularımız ile bir araya gelemeyecek olsak bile telefonla herkese ulaşıp birlik beraberlik bağlarımızın kuvvetli kalmasını sağlayabiliriz.
 
Bütün vatandaşlarımızın sağlığı düşünülerek alınan tedbirlere uymamız halinde pandemi sürecini kısa sürede atlatıp önümüzdeki bayramları sevdiklerimizle birlikte geçirebiliriz.
Bu bayramın da birlik, beraberlik ve kardeşliğimize vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum."

Henüz Yorum yok

İlk yorumu siz yazın.

Yorum Bırakın

E-Mail adresiniz yayınlanmaz.







Diğer Haberler